halah sachteck (proost!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - Reisverslag uit Nabeul, Tunesië van tomenmaurice - WaarBenJij.nu halah sachteck (proost!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - Reisverslag uit Nabeul, Tunesië van tomenmaurice - WaarBenJij.nu

halah sachteck (proost!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Door: Tom en Maurice

Blijf op de hoogte en volg

06 Mei 2005 | Tunesië, Nabeul

Hallo Leute,

Weer een berichtje uit Tunesien. Vandaag was onze 5e dag. Maar het lijkt alsof we hier al 2 maanden zijn. Het bevalt ons nog steeds goed, je kunt hier echt lachen met de Tunesische Kollegen. We hebben echt een tof dagelijks programma, want we hebben het erg druk.

Smorgens beginnen we te werken (maar natuurlijk lekker van het uitgebreide buffet heerlijk lekker rustig met zeezicht genieten van ons heerlijk dagelijks ontbijt) Op het moment is het niet zo druk in het hotel, dus kunne we nog een beetje ruhig aan doen. Smiddags hebbe we weer hetzelfde buffet, maar dan met andere gerechten. Daarna vangen we weer aan met het werken tot een uur of 6. Daarna lopen we terug naar onze kamers, kleden ons om om te gaan fitnissen, het is een leuk fitnisscentrum met verschillende apparaten. Ook gibst es een sauna binnenzwembad en een stoombad waar we heerlijk van kunnen genieten (maar daar hebben we nog geen tijd voor gehad).

Na het fitnissen gaan we ons weer omkleden en hebben we voor de verandering weer een uitgebreid buffet. Aldiana heeft een appart concept en er is een yeer vriendelijke, aangename sfeer. Want er wordt van ons verwacht dat we bij onze gasten aan tafel gaan zitten en een praatje met ze gaan maken. We mogen met niet meer dan met 2 collegas aan 1 tafel eten, want we moeten met de mensen praten en er voor zorgen dat ze het naar hun zin hebben.

Savonds is het hier kei tof en is er vanalles te doen, iedere dag is er een show in het theater (hier mogen alle medewerkers in meespelen, niet alleen mensen van animatie maar ook, van administratie´, wellnesscenter etc. zelfs de general manager, hij heeft de hoofdrol) Dit alles is om een goede teamspirit te creeeren. De shows zijn echt spectaculair en misschien moeten we ook over een paar weekjes meespelen.

Na de shows is de disco (blue dolphin)geopend en zijn we daar naturlijk ook aanwezig. Je leert zo echt veel mensen kennen die verschillende talen spreken, daardoor haal je ook vaak veel dingen door de war. Dit alles om de gast tevreden houden, want daar draait het om bij Aldiana. We zijn nu vanaf dinsdag jeden avond in de disco geweest, natuurlijk om het team goed te leren kennen, maar ook om un beerke of 2 of 3... te drinken ;)

Maar we maken er weer een end aan want we gaan zo weer ff naar de disco.

Aan alle meiden in Nederland de groeten van Abdessatar en Besbes (collega´s van de receptie).

Bis nächste mal,

Klaus und Mauro

• 06 Mei 2005 - 20:33

Linda:

Hej Tommie!
    Het is met deze meel in ieder geval weer goed gelukt om mij jaloers te maken ja...
    Echt fijn om te horen dat jullie het naar je zin hebben. En zeker wel relaxt dat jullie op zoon manier het de gasten naar hun zin moeten maken :D

kus

• 07 Mei 2005 - 10:52

Imke:

Eindelijk heb ik tijd om jullie een berichtje te typen. Ben nu in Kessel, in den haag heb ik geen internet!! Dus Tunesie bevalt wel!! Ikmoetst dus op voor mijn rijbewijs 26 april jl. maar het ging niet door, toen ik bijna op moest, kwam ik er achter dat mijn paspoort nog in Den haag lag. Echt dom.... VOlgende keer beter. Mijn stage bevalt prima. Den Haag is ook super. Tot de volgende keer!! Viel Spass.

Liefs Imke,

Ohh ja, al leuke meiden tegen gekomen....

• 07 Mei 2005 - 12:16

Peetje:

Oh tom man. Wat hedde geej un lekker leven. Haha. Haj ik maar elke daag drie keer un buffet. Ik mot gewoen zelf koken en boodschappen doan. Ut is echt onierlijk!! Ik goj nou maar wer werken he. Det mot ok gebeuren. Liefs

• 07 Mei 2005 - 12:16

Renske ( Vanuit Het Ook Al Zo Zonnige Spanje ):

Heej gasten! Tof om te horen en te zien dat het jullie goed gaat! Hier is het ook super, leuk werk,toffe collega´s en natuurlijk goedkoop roken,drinken en feesten! Laterssss, Kuss Renske

• 07 Mei 2005 - 15:19

heey
    Zo te zien is ut zeker wel gezellig daar. Lekker druk schema, dus bijna geen tijd om ons te missen :P;)
    Hier is vandaag de kermis begonnen. Lekker stormachtig weertje... ideaal :S. Moet nog ff kijken of der wel iemand meegaat maja. Veel plezier daar ennuh.. tot ut volgende bericht :D! groeten Twan
    ps. wanneer komen er foto's op te staan?(nog geen tijd voor zeker)

• 07 Mei 2005 - 18:50

Marcel:

Eey zoeplep, Hoe ist doar in Tunesie.. hard peze en flink geniete.... zoe huurt det auk he... ohh nog ff en dan goank auk weer noa schoel.. ganse nieje opleiding...kheb der eg zin in.. Khoap det t och bevelt doar in Tunesie.. en Mauro kdrink wal veur dich int maf :p En we spreke os nog wal

Grtz

Marcel

• 08 Mei 2005 - 12:40

Oma Douben:

Hallo Maurice, heej met oma oët de Ruysdonck.
    Ich zit beej mam en ich heb heej heerlijk boere ontbijt gehad. Ich bun blie det ich dich net nog aan de telefoon gehuurd heb.Ich dInk elke daag aan dich en heb auk kerskes aangestaoke in de Hubertus kerk umdet ut dich allemaol good meuch gaon.
    Met mich geit ut tot now toe nog altiëd good. Ich heb ut nog altiëd op mien menier drök.Ich heb veur moederdaag van och fijne
    blome gehad, bedank dao veur.Halt dich good en une hiele dieke knoevel van diene kleine oma.

• 08 Mei 2005 - 12:46

Kitty:

Hoi Maurice en Tom

Wat kwant van os oma he?
    Laot die maar laupe op ur 77 ste. Ze deut toch maar net moei "computteren"!
    Heej leuk det ik dich nog effe gespraoke heb en Tom op de achter grond auk nog.
    Bedank veur de prachtige moederdag bloome.
    Dieke knoevel en kus Mam en Carlo

• 08 Mei 2005 - 12:47

Inge:

Dag mannen, leuk om te horen dat jullie ut naar jullie zin hebben! Kermis wa gister echt poepiedruk, maar wel leuk. Denk wel dat Twam je stiekem mist, zker als leo moet werken, godding in 3berge zit en leike bij susan hangt... Maja, heeftie ook tijd zat om een leuk meisje te versieren ;-)
    groetjes!!

• 08 Mei 2005 - 17:21

Twan:

haha ja ben gister met sjwaert meegegaan naar de tent. Was echt zeer gezellig, maar ook super druk. Vanavond weer :D!!
    Ennuh.. de heren2 zijn met 38-10 verloren maja was af en toe wel grappig met huijs zijn bekende acties..
    Ben weer weg ff kijken wie der mee gaat naar de tent :) groeten

• 09 Mei 2005 - 11:45

Mereltje:

heej hallo.... wie is ut nog?? zoe te hure bevelt ut wel he... spreek ug nog wel!! kusjes..

• 10 Mei 2005 - 10:59

Imke(buurmeisje):

heej poepie en maurice
    ik hoor dat jullie wel veel gedronken hebben niet doen wandt dalijk word je dronken dus.............. niet doen haha
    van imke

• 11 Mei 2005 - 07:05

Hee Maurice!
    Hoe is ut daar nog?
    Hier de kermis is super vet. Vanavond de laatste avond (gelukkig) ben echt helemaal op. Gister was ut ook weer 4uur voordat k in bed lag, en k moest weer om half 8 op vanmorgen :S. Hoe is ut daar nog in de disco? groeten Twan

• 11 Mei 2005 - 22:21

Carlo:

Hoi die Mauripolo and Tom,

Heej boys,wao blief det live beeldmateriaal vanoet tunesie,weej wille och natuurlik wal ens zeen
    in Aldiana outfit.
    All the best/and lots of greetings.
    Geef even een seintje als skype aktiv is.
    Groetjes vanoet ein ozelig en kalt Maasbree.
    Carlo.

• 12 Mei 2005 - 16:09

Eefje:

Ha Jonges!!
    Ik zeen dat alles goot geit.Heej op Curacao is t auwk super elke daag feeste met allemaol toffe gaste echt hiel gaaf!Haopelijk kiek ge auwk n kier op mien site: www.bon-bini-eefje.swingt.com Nou werk ze en hiel vuul plezeer!Haopelijk zeen we snel wat foto's van wie t der daor oetzuut!Groetjes en n KUS

• 13 Mei 2005 - 08:56

Liz:

heej tom en maurice!!

hoe is ut daar al een beetje gewend aan de mensen? en aan het werk?

veel liefs zusje liz!

• 13 Mei 2005 - 10:44

Roland:

Ha figuren,
    En hoe gaat het daar in het verre Tunesië? Ik moest van mijn collega's vragen wat het voor een gevoel is om tussen twee bulten te zitten? Ik ga er namelijk van uit dat jullie de eerste Kamelenrit er al op hebben zitten. En natuurlijk niet op zo maar een kameel. Nee, zo'n sport-modelletje om indruk te maken bij de vrouwtjes....Trouwens hebben ze daar eigenlijk ook last van hang-jeugd. Scooters zullen ze daar wel niet hebben maar misschien hangen ze daar op een brommedaris bij de plaatselijke döner en shoarma-tent rond. Nou, laat maar weten wat er te beleven valt. Ik hoor het nog wel.

Groeten uit Bratwurstcountry.

• 13 Mei 2005 - 12:15

Twan:

hee maurice! Der is eindelik sensatie int dorp er is nu een bankoverval aan de gang. Ze hebben de mensen die net in de bank waren gegijzeld en zijn nu bezig met onderhandelen. Alles is afgesloten in de buurt dus kan nu niet gaan kijken maja we horen ut wel. groeten Twan

• 14 Mei 2005 - 16:00

Marielle:

Hey Tom!
    Ben gister terug gekomen uit de eifel, en je verwacht t niet: maar wij waren de slimste groep. we hebben in totaal 40km gelopen, terwijl 80km de bedoeling was hahaha, goede routes gepland. Heb ook steeds duits moeten praten.
    Maar vandaag met werken waren we pas kei laat klaar, 14.20!Tja, jij was onze harde werker he, hihi.
    Veel plezier daar en een dikke kus, mij