Nog 1 maandje - Reisverslag uit Nabeul, Tunesië van tomenmaurice - WaarBenJij.nu Nog 1 maandje - Reisverslag uit Nabeul, Tunesië van tomenmaurice - WaarBenJij.nu

Nog 1 maandje

Door: Klaus und Mauro

Blijf op de hoogte en volg

22 Augustus 2005 | Tunesië, Nabeul

Heej mense,

de tijd hier vliegt voorbij, het zit er alweer bijna op, over een maandje zijn we weer terug in Limburg. We hebben het nog steeds erg naar onze zin, vervelen lukt hier niet, je bent constant bezig.

De afgelopen twee weken is fam. Classens hier op bezoek geweest en Tom was blij om zijn familie weer eens te zien. Het was wel midden in het hoogseizoen, dus we moesten wel flink aan de bak. Soms 's nachts tot vier uur werken en de dag erna weer om negen uur 's morgens beginnen. We hebben ook nog een avond met de VIP-night mee moeten doen. Een aantal medewerkers moeten zich verkleden als bekende personen en de gasten moeten dan raden wie ze zijn. Zo lopen Jhonny Depp, Orlando Bloom en nog meer bekenden rond. Wij deden mee als Tom en Jerry, Martien heeft er nog fftjes wat foto's van gemaakt.

Fam. Classens is ook nog met Tom een dagje in Tunis geweest, met een louage, dat is een klein busje dat van de ene naar de andere plaats rijd als ie helemaal vol zit, is natuurlijk weer heel goedkoop en gemakkelijk. In Tunis kwamen ze een taxi-chauffeur tegen die hun wel met zijn taxi een rondleiding wou geven. Ze zijn die dag behalve in Tunis ook nog in Karthago, Sidi Bou Said en La Marsa geweest. En die taxi-chauffeur heeft in het frans vanalles vertelt over Tunesie. De andere vrije dag die Tom had zijn ze samen naar Sousse geweest om daar een beetje de stad te verkennen.

Alle dagen was het weer natuurlijk prima, ongeveer 33 graden en dus erg druk op het strand. Maurice, Tom en Liz hebben samen met Leppo catamaran gevaren en dat was natuurlijk wel kei tof op zee. Het ging zo snel dat er steeds 2 aan de zijkant moesten hangen want anders kiepte de boot om. Op een andere dag hebben ze ook nog samen in banden achter de boot gehangen, erg verfrissend. En Liz heeft ook nog op de waterski's gestaan.

We wensen iedereen alvast veel succes in het nieuwe schooljaar en we zien jullie over een maandje.

Groeten Tom en Maurice

• 22 Augustus 2005 - 21:14

Tom En Maurice:

Wat een kut bericht!!! Stelletje sukkels

• 22 Augustus 2005 - 21:15

Tom En Maurice:

bedankt

• 23 Augustus 2005 - 10:24

Renkens:

hey tommie!
    kei sjiek man daat varen en achter de boet hange !
    super weer doa ! heej ist hielemoal nix :S
    big party aasse trug bis :D :P
    volgende weak wer noar schoel... en Bart noar Breda...
    tot oaver en moand !
    groetjes fam Renkens

• 23 Augustus 2005 - 12:32

Rob:

Hey jongens!!
    we zullen de fam. Classens ens un kier bezoeken um de foto's te bekieken. vul plezeer nog de letste mand.
    groeten van Alli

• 23 Augustus 2005 - 15:07

Kale:

as ik jullie zeej in die vette tom & jerry pakke krieg ik zin in deen carnaval...

• 23 Augustus 2005 - 17:15

Linda:

t zien wal moeie foto's huur. tot gauw
    kus x

• 23 Augustus 2005 - 19:02

Anouk:

Ha Maurice en Tom,

Wat staan die Tom en Jerry pakjes jullie leuk..en wie heeft jullie zo mooi geschminckt?...enne..miepie ..het muisje??? Op dit moment is Tom's moeder op bezoek bij ons en ze is gezellig met mam bij aan het kletsen over hun vakantie. De foto's en verhalen zien er altijd nog goed uit..willen jullie over 1 maandje (precies vandaag) wel nog wel terug komen? Ik verheug me wel weer op een knuffel van mijn broer! Gisteren waren we gaan uiteten voor mijn slagen en 1e salaris...maar Maurice jij hebt nog wat te goed! Als je terug bent trakteer ik je nog op een dik ijs bij Clevers! Mam zei dat je vanavond nog zou bellen dus ik houd het dit keer (voor mijn begrippen) kort!

Tot gauw..enne..geniet die laatste maand nog maar even!

Knuffel, Anouk

• 24 Augustus 2005 - 17:18

Marielle:

Hey Tommie!!
    Vet chique jong, en liz wat zul jij het naar je zin gehad hebben :D
    maaruh, bij jou was t vast niet moeilijk te raden wie je was, je naamplaatje verraadde t ook al :p
    nog veel plezier die laastste maand he!!
    Doehoeiiii

• 25 Augustus 2005 - 08:35

Lizke:

heej tommie en maurice het was egt super tof bij jullie in het hotel jullie hebben alles goed op rij loopen het was egt kei gezellig wil nog wel een keer komen:P veeeel liefsss zusje liz!

• 27 Augustus 2005 - 16:18

Driessen:

Hey jungs
    alles zoor doar zpe te zien wel maar ziede al klaor vur het nieuwe voetbal seizoen bij ons in het 11e richtig vet kom maar een keer naar onze keet aan de venrayse weg as ge trug ziet .
    groeten daan

• 31 Augustus 2005 - 20:44

Lieke:

Heey jongens!
    Als jullie vrij hebben is het echt net een vakantie volgens mij he. Voor mij begint ook mn stage. Is dat ff heel wat anders dan wat jullie doen. Oudjes verzorgen, och is ook leuk!
    Het is nu wel een beetje stil rond kiet de Hei. We zijn er al bijna 1 week 3 kwijt...
    Maja jij komt idd al bijna terug!!
    Een half jaar is toch best lang, maja komt goed!
    xxx Lieke

• 02 September 2005 - 11:36

Ha Maurice en Tom.

NOG 3 WEKEN!!!

Haal eruit wat er nog uit te halen valt!

Leefs xxx

• 03 September 2005 - 12:11

Mathieu:

schrolle, vette foto's jong, to over drie weken weken,

anti-psv
    heracles almelo- psv 1-1 maar maar maar

• 03 September 2005 - 14:47

Kale 1:

eej clausius, kiek 's enne kier op www.ramroosjes.tk, zeker vet

• 05 September 2005 - 12:32

Inge:

Hey Maurice
    Ook ik ben alweer bijna 1.5 week op mijn stage in Sri Lanka en nog steeds gaat alles goed. vel plezier in deze laatste tijd van je stage en ik wens je een veilige terugreis!!

• 05 September 2005 - 13:41

Paul:

Heej tommie en maurice, ut end kumt inzicht maar tegeliekertied ok het weerzien met het gek volk oet de mieterik. Jonges heb dur zin in en de groetjes!! ALAAF

• 09 September 2005 - 20:16

heej Maurice en Tom.

Nog 13 daag......!
    Ut schuut op ,nog effe dan!

Groetjes vanoet auk ein erg werm Nederland! (HEBBE ZE HEEJ AUK HUER!!)

knoevels en xx

• 10 September 2005 - 16:10

Niek:

Heej kels, ja het komt nu wel dichtbij he, ma willen jullie nog wel terug?ma ik heb er wel zin in klaus, kunne we na een hele hele lange tijd weer eens flink samen zuipe!Nou vermaak jullie nog!

De groeten,
    Niek

• 11 September 2005 - 13:56

Wiel En Wilma:

Tom, nog maar een paar(aantal) nachtjes slapen en dan is ie er weer. Wat gaat de tijd toch snel. Ben zeer benieuwd naar je verhalen. Tot gauw.Geniet nog van de laatste weken.Heel veel Groetjes.

• 13 September 2005 - 19:21

Lizke Vaan La-krujj:P:

het gaat nu wel lekker snel ja!! ma tog heeft ut ook wel lang gedeurt hoor ben weer blij als je thuis bent want dan hep ik weer iemand voor mee te vechte:P liefss lizke!

• 16 September 2005 - 10:36

Ellen:

hey tumke!
    hoe is ut? weet je al wanneer je terug komt in ons koude en regenachtige landje???
    wij zijn nu ook allemaal weer hard aan ut werk. dus werk ze nog deze week. en tot snel!
    kus Ellen

• 18 September 2005 - 14:44

Linda:

hej tommie!
    ut weekend is al wer has um, ut leste weekend vurdet geej wer terugkomt. wiete al wannier weej oow wer kunne knoevele of nag steeds neet? zoë... nag ff iets afmake vur schoel en daan wer verder goan met foës zien. tot bijna! xxx

• 19 September 2005 - 12:33

heej Maurice en Tom.

Ut is akelig doën beej. Och letste week-end is al veurbeej en morge waarschienluk ogge letste werkdaag!! Neet te bevatte.
    Ut zit d'rop jonges!
    Sloet alles veurbeeldig aaf, zoedet ze niks van die Limburgers kwaod kenne vertelle. Weej winse og eine behalde truukreis,en ein groets onthaal........maar waar??

Dieke Knoevel, en tot gauw!

Kitty en Carlo

• 19 September 2005 - 18:22

Lisan:

Hoi hoi Tom en Maurice!
    Ik dacht ga es ff kijke hoe het jullie daaro nog vergaat...zo te zien gaat alles prima! Voor jullie zit het er ook bijna op he..ja gaat snel...voor mij ook bijna! Ik zag dat Leo (Leike) ook n bericht had achtergelaten voordat hij naar Curacao ging. Hij woont bij mij in huis!(en Kay ook) Echt lache met hem! Nou deze laatste dagen nog heel veel plezier en ik zie jullie weer in het oude vertrouwde Limboland!xxLisan

• 20 September 2005 - 08:42

Mart, Nel En Liz:

Hoi Tom en Maurice
    Het lijkt er op dat het Luikse wafels worden in plaats van Duitse Bratwurst ..... of veranderen de vliegplannen op het laatste moment nog in Parijs of London? Laat het maar weten en we zorgen dat de taxi klaar staat
    Tom, de voetbalschoenen staan ....nog steeds ongepoetst... te wachten en woensdagavond wordt je op de eerste training verwacht voor een conditietest
    Nog 'n dagje en dan zullen we je weer eens flink knuffelen
    Liefs...tot morgen

• 20 September 2005 - 12:22

De Buurtjes:

Ha die Tom (en Maurice)

Een hele goede laatste dag in Tunesie en een fijne terugreis naar ons kikkerlandje. Geniet er nog even van en dan zou ik zeggen: tot morgen..

Groetjes Arjan en Anette