Le Bes? Hamdula (hoe gaat ut? Goed) - Reisverslag uit Nabeul, Tunesië van tomenmaurice - WaarBenJij.nu Le Bes? Hamdula (hoe gaat ut? Goed) - Reisverslag uit Nabeul, Tunesië van tomenmaurice - WaarBenJij.nu

Le Bes? Hamdula (hoe gaat ut? Goed)

Door: Klaus und Mauro

Blijf op de hoogte en volg

17 Juni 2005 | Tunesië, Nabeul

Heey iedereen,

weer un verslag uit Afrika. De laatste twee weken zijn Kitty en Carlo hier op bezoek geweest en we hebben samen vanalles meegemaakt. Ut was echt kei gezellig om weer eens in ut Limburgs te roddelen over alle pruuse die hier zitten. We hebben echt veel lol gehad.

We hebben een weekje geleden foto's gemaakt met het hele team van front office (receptie en reisleiding). En Carlo heeft nog een aantal foto's gemaakt tijdens het werken en van het complex met zijn superdeluxe camera.

We hebben de eerste week dat Kitty en Carlo hier waren veel op het strand gelegen, na het werken dan!!! 's Avonds hebben we iedere keer samen gegeten en de shows gekeken. Ook zijn we nog een paar keer op stap geweest. Toen we het eten hier in het restaurant moe waren, dacht Maurice kei ruig ik trakteer jullie wel op een etentje in Nabeul. Hij moest echt kei veel betalen, 18 dinar (13 euro) voor 4 personen, en we hebben ons goed volgegeten, ut was echt lekker, maar wel kei pittig. We hebben ook nog op een van de avonden samen met Ben Lotphi van de boetiek shiska (waterpijp) gerookt. Ut was echt kei gezellug met un lekker pilske (of een, twee of drie flessen rosé-wijn, hè Carlo ;)!!!) genieten van de warme tunesische avond.

Maurice is ook nog een keer samen met zijn mutti op de waterscooter gegaan. "Maurice, neet zoe hard; MAURICE NEET ZOE HARD!! Of ik stap der daalijk vanaaf!"

Tom is nog een avond met een paar collega's en een paar gasten naar discotheek Manhattan in Hammameth gegaan. Ze draaien hier gewoon techno-muziek, echt wel gezellig.

Kitty, Carlo zijn samen met maurice op zijn vrije dag voor 4,250 dinar p.p. (ongeveer 2,50 euro) met de trein naar sousse geweest, ja echt alles is hier goedkoop. Wel een avontuur om op jezelf door Tunesie te reizen. De trein is anders als in Nederland, want de 1e klas is hier slechter als de 2e klas, maar wel duurder. Sousse is echt een mooie stad met een mooi haventje en veel smalle tunesische straatjes. Er lopen wel een aantal zakkenrollers rond en maurice werd nog bijna zijn nieuwe beurs gejat. Daarna heeft Kitty zijn oude beurs zonder iets erin achter in de tes gedaan om te kijken of iemand um zou jatten. Maar naar 5 minuten zegt zo'n tunesier; " Pardon Madame, tun Sie bitte Ihre Börse weg, vielleicht wird er so geklaut ". Dus ut is ook nooit goed met die zakkenrollers.

Gister op de tweede vrije dag van Maurice zijn ze met zijn 3tjes voor 10 dinar met de trein naar Tunis geweest. Super grote stad met een kei grote Medina (markt) waar het 's middags stampvol is. Maar als eenmaal ut bidden begint, dan zijn de straten in een keer helemaal leeg en gaat iedereen met de kop richting Mekka liggen.

Weej hebbe ut echt kei gezellig met Kitty en Carlo gehad, vertelle jullie mar an de rest hoe chic weej ut heej hebbe.

Asläma

Tom en Maurice

• 19 Juni 2005 - 18:32

Lizke:

heej tommie,maurice!!
    het is daar super gezellig zo te hooren!!
    want kitty,carlo hadden het heel leuk gehad!
    hoop dat ut verder goed met jullie gaat !!
    en veel sucses met werken!! liefs toms zusje!

• 21 Juni 2005 - 12:46

Twan:

heej maurice,
    keb je weer een mailtje gestuurd over het valkenburg! Jammer dat je der niet bij was, t was echt super. Gelukkig op de plaats waar je nu bent ook! suc6 met lezen ;)
    groeten uit het warme bree Twan

• 22 Juni 2005 - 16:25

Lieke:

Haa Maurice en Tom!!
    Weej hebbe heej now ok de zomer in ozze bol! Lekkerrr al un paar kier beej bree bronne gezeate, morge wer!
    Ik heb de foto's eindelijk kloar van dien aafscheidsfeestje. Ik doon ze ff inscanne en dan zet ik ze op ozze site! D'r zien erg leuke beej.
    Haijee xxx Lieke

• 23 Juni 2005 - 12:47

Imke:

heey sukkeltjes,

enne ik lees dat nog alles op rolletjes verloopt daar in Tunesie. Hartstikke fijn man!!! Tom had wim je al gemaild dat jou slippers nog in zijn rugzak zaten van de ROME Reis. HAHAHAHA!!!! Hebben jullie ons kaartje ook gekregen??
    OH ja nog een nieuwtje, Cecile speelt in de clip van JK (Idols), toch even leuk om te vermelden!! Veel plezier verder en geniet ervan!!

• 23 Juni 2005 - 19:39

Niek:

Hey Tom en Maurice!

Vette foto's man, ik zou daar ook we willen zijn!Maar ja vermaak je nog maar, en doe ook nog wat werk he :)

• 24 Juni 2005 - 10:03

Leo:

Hee stagegangers,

zoe te zeen is het nog steeds wal gezellig dao! Heej beginne de temperature alweer op te laupe en der is al sprake van ein heuse hittegolf!! Weej hebbe alweer de nuudige biertjes genuttigd beej niens op het terras! Vandaag gaon we waarschijnlijk BBQ-en beej Marieke toes!! Verder weinig niejs >> behalve det het echt HUUL werm is heej!!

greetz, Leiko

• 25 Juni 2005 - 12:46

Inge:

Daag minse. Vandaag ut wet minder zonnige daag, maar evengood wal werm!Gister waas ut keileuk beej Marieke met de bbq en ut werke ging ok good!Vnvd het idderein wer get angers te doon. Maar volgende week is der big Party beej Renee. Vuul plezeer en succes doar!

• 28 Juni 2005 - 09:57

Dien Zuske Anouk:

Ha Maurice!
    Wie geit ut dao! Heej geit ut goot! Roland haet now aok werk in Nederland...zelfs in Venlo op de Veegtes ( beej ut Tref)! Hee geit der werke beej New Way ein bedrief det sofwear mak! Weej hebbe ozze vakantie geplant en gaon de iérste 2 weake van oktoëber op vakantie...dan bus dich alwear in Nederland! Weej hebbe now auk zomerse temprature en vandaag zoëj ut 27 grade weare...heerlik! Ik heb now vreej zoëdet ik mich ken veurbereide op mien verdediging 5 juli tussen 11.30-12.30...dus schrief ut dich maar op want dan mosse effe doëme veur mich! Wie geit ut now doa? Hebbe lang niks miér gehuurd van dich...hebse ut druk? Had-se mien kaertje oet Stuttgart al gekrege?? Laot ut dich good gaon hé!

Dieke knoevel,
    Dien zuske Anouk

• 29 Juni 2005 - 12:13

Mathieu:

ha tom, vette zooi doa, ik heb neet vuel tied,
    gegroet,
    ik halt van ow

• 30 Juni 2005 - 09:52

Lieke:

Heey boy's
    Ge weit os wal hiel mekkelijk jaloers te maken he. God meja wat un oetzicht en geweldig hotel enzoe. En op de waterscooter aaahh... As ik die fotos zeen krieg ik al mier zin um noa kretaaa te goan! Nog maar 10 nachtjes sloape, neeh 1 nachtje minder want we vertrekke s'nachts hehe.
    Zoaterdig goan we beej Renee in Huisseling barbequeen det belooft un gezellig fiesje te were!!
    Liefs xxxx Lieke

• 02 Juli 2005 - 13:20

Pim:

hey claus wal sjieke foto's jong ik huurde van ow zuske dat ge er hard mos werke is good vur ow kel ;) groetjes Pim

• 05 Juli 2005 - 19:27

Lizke!:

heej tommie

badankt veur ow kaartje!
    ut ging trouwens kei goed met ut uitrijken moest wel als aller eerste:P liefss dien zusje!

• 06 Juli 2005 - 09:48

Mam En Carlo:

Ha, Geej twië,......

Os Anouk is geslaag!! op de HNTV TOURISME in Breda.
    Ein Pittige verdeidiging haet ut motte halde, met als ondervraogde une pittige / krietiese lierares.
    Mar ut haet zoeals verwach zich d'r good doorheen geslage, met un gemiddelde 7. Weer ein meilpaol in ur laeve, zoeals geej nog mot naokomme. Mar alles kump good,auch in Tunesië.
    Ich begriep det ut dao ein bietje werm is,is good veur och zweitkliëre zien die aug wir gereinigd.
    Heej is ut wir naat maar neet kalt, dus ut geit d'r mei door.
    Leve groetjes,
    de achterban.

• 06 Juli 2005 - 17:33

Leike:

Zoe te leaze hesse t wel good doar of neet soms??
    Zuut der egt allemoal leuk oet!!
    Heej is t egt pokkeweer, maja verschil mot dr zien!
    En maurice, de moogs auk wel es met os goan oet eate en den moogs dig betale ;)!

Groeten Leike

• 08 Juli 2005 - 14:15

Petra:

Ik wil ok op vakantie. Ik heb ut werken nou wal wer gehad. Maarja, we goan we hin op vakantie: TERSCHELLING. Doar is ut ok neet egt werm. Maar wal kei leuk, want ik goj samen met mien schatje!! joepie. Zweite jullie nog mar ff door. haha. liefs

• 09 Juli 2005 - 20:17

Robin:

Hey Tom en Maurice!!

Zo te horen gaat het bij jullie ook harstikke goed op stage en vermaken jullie je prima!!! De tijd gaat snel he?! vinden jullie ook niet?? over een paar maanden zijn we alweer thuis!! Maarruh heel erg veel plezier jullie twee, geniet er nog van ... en niet te hard werken he!! (ennuh zet mij ff in jullie mailinglist dan krijg ik toch bericht als jullie wat op de site hebben gezet of nie??)
    dikke kus! Robin

• 10 Juli 2005 - 16:29

Versleije:

Hej menke, U waas leuk um ow wer is te heure, op de verjurdaag vaan lis. We hebben der iene, of iets mier, op ow gedronken. Ut weer begint heer ok beter te weare en ut boek schuve heb ik net achter de rug. Vul plezeer en gedraag ow

• 11 Juli 2005 - 17:41

Lizke!:

heej tommie!

heej is ut nou wer lekker werem!!
    heb nou kvw is egt hiel gezellig en leuk!!
    woensdag gon we nor kleinzwitserland met iedrien dus dat wurd wal tof!! mien verjeurdag was kei gezellig en egt super dat ge efe belde vond het kei leuk! en de rest ok
    tot 5 augustes! liefs dien zusje lizke

• 16 Juli 2005 - 09:33

Übersukkel Wimpie:

H3eej sukkels, was tof dat jullie pas ff belden, super leuk, zo tijdens onze verjaardagen. Ik heb ut errug goed nar mijn zin bij Rongen Aktief en ik ga morgen ( zondag 17 juli ) weer beginnen, na 2 weken thuis te hebben gezeten met mijn knie. Nou ik spreek jullie snel weer.

Groetjes Wim

• 16 Juli 2005 - 09:36

Übersukkel Wimpie:

Groetjes Wim

• 16 Juli 2005 - 09:39

Ellen:

hey tumke!!
    wej (lin en mjet en ik) zien nog neet zoe lang trug oet marmaris (turkije) doa waas ut ok eg lekker wear.. waas egt super (wah babeS!!).. nou zit mien vakantie dr alwer op, en kan ik dalijk kei hard goan werke enzoe... nog vuul plezeer doa wah!
    dikke kus Ellen